Kamp Mira

Mira nazvan po prvoj vlasnici i upraviteljici osnovan je prije četrdeset godina i jedan je od najstarijih privatnih kampova na poluotoku. Na svojih 2000 metara četvornih kapaciteta dvadesetak kamp prikolica spada u male kampove. U obiteljskoj atmosferi neki od gostiju sa nama su tridesetak godina. Ugodno okruženje, blizina kamene/šljunčane plaže, u hladu hrastove šume naši kamperi i njihovi gosti svakodnevno uživaju tijekom vrućih ljetnih dana.

Kamp ima flat wireless intrent mrežu dostupnu 24 sata. U sklopu kampa nalaze se sanitarni čvorovi sa popratnom infrastrukturom za kampiranje, dovoljan broj parkirnih mjesta. U blizini kampa nalaze se dva velika super marketa, nekoliko restorana i pizzerija te restorani koji isključivo pripremaju svježu ribu ulovljenu od seoskih ribara.

Sportski objekti u Banjolama sadrže nogometno i tenisko igralište te igralište za odbojku na pijesku. Tracking staze oko Banjola nude mogućnost za aktivno nordijsko hodanje, trčanje, badminton. Ribarska lučica Portić nudi navoz za spuštanje barki u more a u nastavku i navoz za popravak malih i većih brodova.

U malom trgovačkom centru nalazi se ribarnica, pošta, apoteka, zubar te nekoliko bankomata. Benzinska crpka nudi sve vrste dizelskih i benzinskih goriva te auto plin. Pored crpke nalazi se autopraonica, automehaničar te trgovina autodijelovima.

U neposrednoj blizini Banjola nalazi se zaštićeni krajobraz rta Kamenjak, jedinstveni prorodni rezervat sa endemskim biljem, prekrasnim plažama i kristalno čistim morem. U radijusu od desetak kilometara od Banjola nalazi se najveći istarski grad Pula, koja je bogata arheloškom i kulturnom baštinom, sa jedinstvenim rimskim Amfiteatrom, bogatim Austro-Ugarskim fortifikacijskim sustavom koji broji četrdesetak što tvrđava što bitnica.

Otočje Brijuni drugi su prirodni biser južne Istre koji svojom ekskluzivnošću i ljepotom nude mnoge užitke. Bogato kulturno ljeto južne Istre nudi zabavu za svakoga. Pulski filmski festival, veliki pop i rock koncerti. Međunarodna zračna luka Pula radi cijele godine.

 

Sva prava pridržana © autokamp mira

izrada web stranica   seo   seo optimizacija